Farmor Ritta og Oldemor Klara´s billeder og postkort

Ved et besøg hos min faster Lisbet var jeg så heldig, at der dukkede 2 gamle fotoalbums og et album med gamle postkort op, som jeg fik lov til at låne med hjem og scanne ind.

Det vides ikke helt præcist, hvor de stammer fra, men med hensyn til de 2 fotoalbums formoder vi, at det ene må stamme fra min oldemor Klara og det andet kan måske stamme fra hendes mor Rasmine f. Hansen. Postkort albummet er i hvert fald fra Klara, men datteren Ritta har også klistret nogle nye kort ind bagerst. (Disse har jeg dog ikke indscannet)

Du kan se billederne fra de 2 foto-album ved at klikke her (åbner i ny fane:

 Lille album     Stort album

Der er desværre mange foto, som vi ikke ved hvem er. Har du oplysninger om nogle af billederne hører jeg meget gerne fra dig.

Klara´s samling af gamle postkort har jeg opdelt i 4 kategorier. Klik på den kategori, som du gerne vil se og siden åbner i ny fane.

 Med personer     Med lokaliteter     Jul og Nytår     Diverse

Jeg har forsøgt at tyde, hvad der er skrevet på kortene, for at få så mange oplysninger ud af dem som muligt. Desværre er mange noget falmet i skriften og andre er bare svære at tyde. Der er flere postkort med samme motiv, men da jeg også har tydet bagsiderne, har jeg medtaget dem flere gange.

Du kan klikke på billederne og se dem i stort format. Når du skal retur til galleriet, kan du bruge tilbageknappen i din browser eller bruge backspacetasten på dit tastatur.

Har du oplysninger om nogen af personerne på kortene eller supplerende bemærkninger til stederne som kortene viser, hører jeg da meget gerne fra dig.